Referencer

“En fotosession med fotograf Bente Foged Madsen gav et friskt pust til min hjemmeside – plus et lager af portrætter til brug i diverse PR sammenhænge. Alle super prof og med sans for det personlige udtryk.

Jeg føler mig heldig. Tjek hende ud, måske kan hun også få dig til at føle dig heldig!” Tina Lauritsen, psykoterapeut og forfatter

“Da jeg skulle bruge nye billeder til mine SoMe-profiler og hjemmeside, valgte jeg Bente som fotograf. Resultatet var en stribe flotte og varierede portrætter, som jeg kunne bruge i forskellige sammenhænge. Derudover tog Bente billeder af mine arbejdsredskaber (mikrofon, kamera, recorder o.s.v.), som ser indbydende ud, og som bidrager med et lækkert grafisk udtryk på mine sider. Bente lyttede til mine ønsker hele vejen igennem, og jeg giver Bente mine bedste anbefalinger.” Diana Bach, journalist

Mine varmeste anbefalinger til Bente, som jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med. Bente tog billeder af mig, og jeg var meget imponeret over hendes evne til at fange det autentiske øjeblik. Hun er nærværende og professionel i sit arbejde, og dette kom tydeligt til udtryk i det endelige resultat.

Bente har øje for detaljer og formår at skabe billeder, der fanger essensen af mig som person. Jeg er meget tilfreds med resultatet, og jeg kan varmt anbefale Bente til andre der søger en dygtig, professionel og passioneret fotograf.” Tonny Mikkelsen, LinkedIn ekspert

Udover at hun er et utrolig dygtigt og hjertevarmt menneske, så har Bente virkelig formået at få MIG frem i de fine billeder. Man mærker en tydelig professionalisme i hendes arbejde. Jeg kan klart anbefale at bruge Bente til både erhvervs- og familiemæssige formål.” Lisbeth Kruse Lehrmann, Coach

charlie, Julie Hugsted

“Bente er en fantastisk fotograf, der har solidt håndværk med i studiet, en kreativ og åben tilgang til opgaven og en evne til at lytte og se mennesker og omgivelser. Det er en fornøjelse at samarbejde med Bente, resultatet bliver unikt og af højeste kvalitet. Mine varmeste anbefalinger.” Julie Hugsted, journalist og historiker

Bente har taget udendørs billeder af mig til brug på Linkedin. Bente er professionel, behagelig og meget imødekommende, hun går til opgaven med stort engagement og har nogle gode ideer. Hun har formået at få det bedste frem i mig med nogle gode farver, lys og skygger. Jeg kan kun give Bente mine bedste anbefalinger.” Elke Gade, Senior Project Manager

Det var en fornøjelse at have Bente ude og lave en fotoserie. Bente forstod straks vores behov og hun har fanget vores “nerve” rigtig godt.” Dorte Eldrup, Ejer CADÒ-Kontorservice

Bente fik det frem på billedet, som jeg har søgt efter: mit naturlige jeg.”
Torben Hjorth Petersen, Sr. Consultant

“Vi har netop relanceret vores hjemmeside, www.elektro-isola.com, og som de fleste nok ved, kan tekst og design ikke bære den fulde oplevelse alene: Billeder er essentielle for det samlede indtryk, og her har Bente været med til at sikre et fantastisk resultat. Bente har blandt andet taget portrætbilleder af vores medarbejdere samt produktbilleder af materialer og komponenter. Vi er meget tilfredse med det gode samarbejde samt de flotte resultater. Bente har gennem hele processen været særdeles behagelig og professionel, og vi kan på det varmeste anbefale hende til fotoopgaver af enhver type.” Melanie Müller Uglebjerg, Kommunikations- og marketingmedarbejder, Elektro-Isola A/S