MINDER FOR LIVET

Uanset om du ønsker portrætfotos, stemningsfotos eller en kombination tager jeg mig god tid til fotograferingen. Jeg kan komme hjem til jer og lave stemningsbilleder. Det kan være hverdagssituationer eller stunder hvor I fx laver bål eller gør noget andet, I godt kan lide. Det kan også være til en fødselsdag, konfirmation, eller en anden speciel lejlighed. Jeg holder mig diskret i baggrunden og indfanger de små unikke øjeblikke. Det giver spontane, livsbekræftende og helt personlige billeder. Vi kan også mødes et sted i naturen eller du kan komme hjem til mig og få taget traditionelle portrætter.

NÆRVÆR OG UDTRYK

Vælger du mig som fotograf får du billeder, der gør dig glad. Jeg giver mig god tid til at forevige jeres stjernestunder og andre øjeblikke. Mine billeder er enkle og nærværende. Du får billeder, der viser forskellige sider af det der er dig. Det kan fx være et smil, beslutsomhed eller din mere eftertænksomme side.

Ring og hør hvad jeg kan gøre for dig.